Wednesday, 20 January 2016

PROMOSI COLLAGEN SOAP



PROMOSI !! 
1PC RM40.00

Pos rm7 sem/ rm11 ss

harga asal RM70

PM / WHATSAPP: +6013 454 8049


SABUN KOLAGEN NURRAYSA BERBEZA DENGAN SABUN YANG BERLAMBAK DI PASARAN ANTARANYA :

1.Ada bintik-bintik air seakan sabun berpeluh jika ditinggalkan semalaman. Itu disebabkan sabun asli, sel-sel rumpai masih hidup dan menghasilkan air.

2.Pada permulaan guna, banyak buih. Tapi semakin tipis semakin kurang buih sebabnya saya tak guna bahan kimia untuk kekalkan sifat peluntur.

Warna semakin berkurangan makin lama guna kerana bahan asli sifat mudah bertindakbalas dengan udara. Kalau pewarna tiruan warna kekal sehingga sabun habis digunakan.

3.Bau wangi semakin lama makin kurang kerana tiada pengawet untuk kekalkan bau tersebut.

4.Bila anda gosok secara lembut dengan kuku bintik-bintik kecil (kotoran minyak tepu) akan keluar dari kulit muka anda dengan mudah
















Wednesday, 13 January 2016

COLLAGEN SOAP NURRAYSA

RUAM BABY! RUAM BABY!

Pasti ibu2 rungsing jika anak kecil cinta hati anda terkena masalah ruam/eczema kan...
Jangan risau lagi... Nurraysa collagen soap adalah jawapan nya...boleh digunakan seawal bayi lagi...

========================================

" ruam baby saya hilang setelah 7 hari amalkan sabun nurraysa "

" alhamdulillah setelah menggunakan sabun selama 2 minggu, eczema anak saya telah sembuh dan hilang "

" ruam pipi anak saya telah hilang setelah menggunakan sample sabun selama 2 hari "

========================================
Kini dengan penjimatan sebanyak 43% anda mampu memiliki sabun ini...

HARGA ASAL : RM70

PROMOSI : RM40/pc

Pos RM7 sem/RM11 ss

>Whatsapp ke 013-4548 049












STEMCELL FEMININE WASH

STEMCELL FEMININE WASH

PROMOSI RM25.00 !

pos rm7 sem/rm11 ss

PM @ WHATSAPP: 013-454 8049
Bahan2 : 

1- Aqua
2- Collagen
3- Manjakani
4- Glycerin
5- Citric acid
6- Allantoin
7- Cengkih
8- Stemcell Apple
9- Castor oil
10- Menthol
11- Betel leaf extract
12- Fragrance 

JOM AMBIL TAHU CARA TERBAIK MENGGUNAKAN STEMCELL FEMININE WASH BY NURRAYSA BEAUTY.

󾭖Klu buat kajian daun sireh Dan manjakani mmg mujarab membunuh bakteria, klu kemaluan wanita dlm keadaan sihat, Napa pulak Nak bunuh kuman tiap2 hari?

󾭖Teorinya: Nak pkai hari2 bole, xsalah...tapi recommended guna begini:

󾮜NORMAL

Kita punya area tu sensitive, utk seimbang kan area tu, kuman jahat Dan kuman baik perlu balance

Jika Tiada masalah, penggunaan 2@3 kali minggu.

󾆴WANITA HAMIL

tiada masalah jika gunaknnya dgn cra yg betul. Utk wanita mengandung boleh guna dan tidak Akan menyusahkan proses bersalin sbb kandungan manjakani xtinggi sgt Dan manjakani hanya effect pd otot2 luaran dinding, bukan tulang Dan keseluruhan fungsi rahim. Jadi selamat utk Ibu mengandung. In shaa Allah...

󾍓LELAKI?

Manjakani Dan menthol xbagus utk lelaki. So feminin wash ni xdigalakkan utk lelaki sbb FW Ada manjakani.. Tapi kandungan manjakani xtinggi. Utk detail fungsi merapat Dan utk lelaki tu ....Akan double confirm kan

󾆴KEPUTIHAN

Klu Kita xada masalah keputihan Yg teruk, Kita Xbole guna FW setiap hari sbb klu guna tiap hari, Kita dah bunuh kuman jahat dgn bnyaknya Dan ini Akan menyebabkan area tu xbalance. So kesan lain maybe Bole kegatalan sbb jadi xstabil

󾆴Sekiranya keputihan Terlalu banyak, mmg kena jumpa doktor sbb nanti doktor Akan bagi satu Ubat lain utk masukkan ke dalam utk bunuh kuman dr dalam. Keputihan Yg serius berpunca dr dalam, bukan bahagian dinding luar kemaluan

󾆴Klu sesiapa Ada masalah keputihan, Bole pkai 3@4 Kali seminggu. Sbb Kita pun xnak area tu Terlalu Kering Dan Terlalu lembap

󾆴Klu pegi jumpa doktor pun doktor xbagi guna hari2 sbb nanti Akan jadi kekeringan kat situ. Bila Terlalu kering Tu la menyebabkan kegatalan

󾆴Feminin wash ni Kita guna utk jaga kebersihan luar dinding luar kemaluan wanita. Akan tetapi Kita tetap kena jaga area ni daripada Terlalu Kering, Terlalu basah Dan juga kena pasti kan kuman jahat Dan kuman baik balance Ada kat situ

󾆶PERIOD

󾆴Utk org Yg period Bole pakai hari2 masa cuci darah period tu

󾆴Klu pakai hari2 masa period, pakai amount Yg sikit jer. Xperlu banyak. Masa period, kuman jahat banyak, so kena cuci hari2 lepas cuci darah period

󾆴Org Yg bermasalah kritikal seperti keputihan, Dan period shj digalakkan pakai kerap utk pekbunuhan kuman

󾆴TEORInya begitu.
 Nak pkai hari2 bole, xsalah...tapi recommended guna cara seperti di atas 󾮙

SEMOGA BERGUNA BUAT SEMUA & SELAMAT BERAMAL󾍑󾍑󾍑







Tuesday, 12 January 2016

HABATUSSAUDA HAIR TREATMENT SHAMPOO

RAMBUT KELEMUMUR..
GATAL KULIT KEPALA..
RAMBUT BERBAU HAPAK..
RAMBUT SENTIASA GUGUR MASA MANDI..

JUGA MASALAH NI...
☞ Kepala Terasa Panas?
☞ Rambut Nampak Kering?
☞ Kepala Migrain?
☞ Rimas Kepala Berpeluh?
.
➤➤➤HABATUSSAUDA HAIR TREATMENT SHAMPOO
ADALAH PENYELESAIANNYA..
.
Menyejukkan Kepala dan Rambut
Mengurangkan Kelemumur
Membaiki Rambut Bercabang
Rambut Berbau Harum 24 jam
Pertumbuhan Rambut Baru
Melembutkan Rambut
Mengurangkan Kegatalan Kepala
Melegakan Sakit Kepala & Migrain

Inginkan penyelesaian pantas? Tanpa perlu menghabiskan banyak wang..


HARGA PROMOSI:



RM29.90

Pos: rm7 sem/rm11 ss

Berminat?
Whatsapp/pm 013-454 8049








TRIAL SKINCARE SET NURRAYSA

TERINGAT KENANGAN DULU 
----------------------------------------------------------------------
Teringat kenangan dulu,masa bercinta tiap2 minggu pakai mask,jaga muka,jaga bentuk badan.

Tengok album lama..mulusnya muka.tak edit picture pun kulit licin je.

Sekarang dh kahwin,mcm dh kendur semua.
Kulit pun dah berkematu.
Paling teruk muka nampak tua  

Nasib baik kawan cakap cubalah pakai Nurraysa.
Cakap bukan sebarang cakap.
Search kat FB mmg banyak testimonial.

Mula2 try sabun dulu sebab tak yakin kan.Dah ok..rasa lembut je muka gitu..

Dah la ada sijil KKM.,takde bahan kimia ,
asli..

Pakai set Skincare plak.Murah je nak bandingkan ngan jemana lain 
Makan ratus..x sanggup..
Alhamdulillah kulit kembali seperti dulu.
Encik suami pun asyik senyum je.󾰀
Yelah Ingat kenangan dulu2 ..❤


Harga PROMOSI !

COLLAGEN SOAP 
RM40 sem@ RM45 ss.

TRIAL SET 
RM75 sem @ RM80 ss.

PM @ WHATSAPP +6013 454 8049
PM @ WHATSAPP +6013 454 8049
PM @ WHATSAPP +6013 454 8049













Friday, 1 January 2016

RINGKAS TENTANG PRODUK NURRAYSA BEAUTY

Ramai customer2 baru yang masih bertanya-tanya tentang kebaikan produk2 NURRAYSA nie...


Jom saya share secara ringkas kebaikan produk NURRAYSA...

󾁃 Sabun kolagen 》Membersihkan dan mencerahkan kulit muka, mengurangkan jerawat, jeragat, parut, melembabkan wajah, menanggalkan sisa make up, kulit berminyak, merawat ruam, eczema, gatal-gatal dan banyak lagi..

󾁃 Set Skincare 》Set penjagaan lengkap seharian anda, ada sabun & serum untuk melindungi kulit dari jerawat, kulit lebih berseri dan mulus..
Whitening spray untuk memutih, menegang, menutup liang roma, dan kurangkan garis halus..
Uv cream untuk melindungi kulit daripada sinaran matahari.

󾁃 Lipstick 》Merawat bibir hitam, kusam, kering, melembabkan bibir, paling best mesra sholat
❗lipstick keluaran nurraysa tanpa plumbum

󾁃 DD Moist Cake 》bedak 3 in 1, tanpa silicone, menjadikan tona kulit wajah sekata, kulit halus dan glowing, merawat kulit wajah dan mesra sholat..

󾁃 Lotion 》Mencerahkan dan melembabkan kulit serta melindungi daripada sinar uv, bau kulit lebih harum..

󾁃 Feminine Wash 》Menghilangkan bau hanyir, merawat keputihan, menyegarkan miss V, menghilangkan kegatalan, mengurangkan jangkitan kuman, memberikan rasa segar dan bau wangi..

󾁃 Mineral Powder 》baik digunakan selepas DD moist cake untuk menghasilkan kulit wajah lebih flawless dan gebu.. paling best mesra sholat.

󾁃 Blusher 》Sangat ringan, mudah disapu rata, kulit nampak lebih licin, menaikan seri wajah..

󾁃 Miracle Black EyeLiner 》dengan eyeliner keluaran nurraysa mata akan nampak lebih galak dan menawan..
tidak comot dan tidak mengelapkn bawah mata apabila memakainya.
Tanpa silicone, Bukan water proff sbb mudah untuk berwuduk.. mesra solat..


󾁃 Habbatussauda Treatment Shampoo 》
Syampu 2 dalam 1 Nurraysa(shampoo + perapi). Melegakan gatal kulit kepala, masalah kelemumur,
rambut gugur, kepala & rambut berbau hamis dan masalah sakit kepala@migrain.Tanpa SLES & Paraben.

Nak tau lebih detail jom wasap saya: 013-454 8049

LIKE NURRAYSA HASYA COLLECTIONS>> https://www.facebook.com/tudungfarishah/

#SkrgHargaPromosi
#NoChemical
#LulusKKM
#Halal
#BelumCubaBelumTahu









Jom Follow Fb !