Wednesday, 13 January 2016

STEMCELL FEMININE WASH

STEMCELL FEMININE WASH

PROMOSI RM25.00 !

pos rm7 sem/rm11 ss

PM @ WHATSAPP: 013-454 8049
Bahan2 : 

1- Aqua
2- Collagen
3- Manjakani
4- Glycerin
5- Citric acid
6- Allantoin
7- Cengkih
8- Stemcell Apple
9- Castor oil
10- Menthol
11- Betel leaf extract
12- Fragrance 

JOM AMBIL TAHU CARA TERBAIK MENGGUNAKAN STEMCELL FEMININE WASH BY NURRAYSA BEAUTY.

󾭖Klu buat kajian daun sireh Dan manjakani mmg mujarab membunuh bakteria, klu kemaluan wanita dlm keadaan sihat, Napa pulak Nak bunuh kuman tiap2 hari?

󾭖Teorinya: Nak pkai hari2 bole, xsalah...tapi recommended guna begini:

󾮜NORMAL

Kita punya area tu sensitive, utk seimbang kan area tu, kuman jahat Dan kuman baik perlu balance

Jika Tiada masalah, penggunaan 2@3 kali minggu.

󾆴WANITA HAMIL

tiada masalah jika gunaknnya dgn cra yg betul. Utk wanita mengandung boleh guna dan tidak Akan menyusahkan proses bersalin sbb kandungan manjakani xtinggi sgt Dan manjakani hanya effect pd otot2 luaran dinding, bukan tulang Dan keseluruhan fungsi rahim. Jadi selamat utk Ibu mengandung. In shaa Allah...

󾍓LELAKI?

Manjakani Dan menthol xbagus utk lelaki. So feminin wash ni xdigalakkan utk lelaki sbb FW Ada manjakani.. Tapi kandungan manjakani xtinggi. Utk detail fungsi merapat Dan utk lelaki tu ....Akan double confirm kan

󾆴KEPUTIHAN

Klu Kita xada masalah keputihan Yg teruk, Kita Xbole guna FW setiap hari sbb klu guna tiap hari, Kita dah bunuh kuman jahat dgn bnyaknya Dan ini Akan menyebabkan area tu xbalance. So kesan lain maybe Bole kegatalan sbb jadi xstabil

󾆴Sekiranya keputihan Terlalu banyak, mmg kena jumpa doktor sbb nanti doktor Akan bagi satu Ubat lain utk masukkan ke dalam utk bunuh kuman dr dalam. Keputihan Yg serius berpunca dr dalam, bukan bahagian dinding luar kemaluan

󾆴Klu sesiapa Ada masalah keputihan, Bole pkai 3@4 Kali seminggu. Sbb Kita pun xnak area tu Terlalu Kering Dan Terlalu lembap

󾆴Klu pegi jumpa doktor pun doktor xbagi guna hari2 sbb nanti Akan jadi kekeringan kat situ. Bila Terlalu kering Tu la menyebabkan kegatalan

󾆴Feminin wash ni Kita guna utk jaga kebersihan luar dinding luar kemaluan wanita. Akan tetapi Kita tetap kena jaga area ni daripada Terlalu Kering, Terlalu basah Dan juga kena pasti kan kuman jahat Dan kuman baik balance Ada kat situ

󾆶PERIOD

󾆴Utk org Yg period Bole pakai hari2 masa cuci darah period tu

󾆴Klu pakai hari2 masa period, pakai amount Yg sikit jer. Xperlu banyak. Masa period, kuman jahat banyak, so kena cuci hari2 lepas cuci darah period

󾆴Org Yg bermasalah kritikal seperti keputihan, Dan period shj digalakkan pakai kerap utk pekbunuhan kuman

󾆴TEORInya begitu.
 Nak pkai hari2 bole, xsalah...tapi recommended guna cara seperti di atas 󾮙

SEMOGA BERGUNA BUAT SEMUA & SELAMAT BERAMAL󾍑󾍑󾍑







No comments:

Jom Follow Fb !