Tuesday, 23 February 2016

Testimoni DD MOIST CAKE

TESTIMONI DD MOIST CAKE

Info & maklumat lengkap di link >> http://farishahfashion.blogspot.my/2016/02/dd-moist-cake-mineral-loose-powder.html

WHATSAPP 013-4548049
PM: https://www.facebook.com/farishahfashionpage

























MIRACLE BLACK EYELINER

Kalo nak beli eyeliner paling risau takut mata jadi hitam 😱 
tambah2 kalo peluh habis comot keliling mata..ish. 

kalo beli yang tahan lama pulak biasanya susah nak cuci πŸ’¦ paling risau tak cukup bersih, bila amik wuduk was2 air sampai kulit ke x 😭 πŸ’†πŸ» 

Mujur ada #MiracleBlackEyelinerNurraysa ni. tak payah pening2 dah. Pakai eyeliner terus keluar rumah dengan gumbira. Tak perlu dah belek cermin takut mata comot lagi.πŸ‘€ Nak amik wuduk cuci dengan air je dah hilang. 

✔MUDAH PAKAI
✔MUDAH CUCI 
✔TAK COMOT
✔TAK HITAMKAN MATA
✔TAK KALIS AIR
✔TAPI TAHAN LAMA
✔JENIS LIQUID

Bahan Eye liner:
Olive oil 
Beeswax 
Candelilla wax 
Marine collagen 
Annuus seed oil 
Isoeicosane 

Wajib ada dalam beg mekap ye sayang.. ape lagi Whatsapp sekarang πŸ“² 0134548049

Nak order set mekap terus pun boleh

Harga asal RM35

PROMOSI RM29.00

Pos  RM8 sem/RM11 ss






















Thursday, 4 February 2016

NURRAYSA SHINING MINERAL BLUSHER


Dapatkan Harga promosi sangat sangat murah !
harga asal rm 35

Promosi !
RM19.90

pos RM7 sem/RM11 ss
pm @ whatsapp 013-454 8049

Kelebihan blusher

Bahan²
Talc
Titanium dioxide
Mica
Sunflower seed oil
Marine collagen
Dimethicone

Blusher keluaran Nurraysa beauty bukan sekadar blusher biasa

πŸ‚ teksture sangat ringan
πŸ‚mesra solat
πŸ‚ mudah di sapu dan rata
Malah kulit akan nampak lebih licin
πŸ‚free berus







Jom Follow Fb !