Tuesday, 23 February 2016

MIRACLE BLACK EYELINER

Kalo nak beli eyeliner paling risau takut mata jadi hitam 😱 
tambah2 kalo peluh habis comot keliling mata..ish. 

kalo beli yang tahan lama pulak biasanya susah nak cuci 💦 paling risau tak cukup bersih, bila amik wuduk was2 air sampai kulit ke x 😭 💆🏻 

Mujur ada #MiracleBlackEyelinerNurraysa ni. tak payah pening2 dah. Pakai eyeliner terus keluar rumah dengan gumbira. Tak perlu dah belek cermin takut mata comot lagi.👀 Nak amik wuduk cuci dengan air je dah hilang. 

✔MUDAH PAKAI
✔MUDAH CUCI 
✔TAK COMOT
✔TAK HITAMKAN MATA
✔TAK KALIS AIR
✔TAPI TAHAN LAMA
✔JENIS LIQUID

Bahan Eye liner:
Olive oil 
Beeswax 
Candelilla wax 
Marine collagen 
Annuus seed oil 
Isoeicosane 

Wajib ada dalam beg mekap ye sayang.. ape lagi Whatsapp sekarang 📲 0134548049

Nak order set mekap terus pun boleh

Harga asal RM35

PROMOSI RM29.00

Pos  RM8 sem/RM11 ss






















No comments:

Jom Follow Fb !