Tuesday, 8 November 2016

PROMOSI! SET MEKAP NURRAYSA

PEARL MAGIC LIPSTICK RM24.00
DD MOIST CAKE RM39.00
MINERAL LOOSE POWDER RM29.90
MIRACLE BLACK EYELINER RM29.00
PERFECT BROW SHAPING RM25.00
PERFECT LONG LASH MASCARA RM29.90
SHINING MINERAL BLUSHER RM19.90
MAKE UP REMOVER SPRAY RM29.90
PEARL MAGIC LIPSTICK NURRAYSA
PROMOSI RM24.00 SHJ
SIS NAK TAU APA YANG BEST PEARL MAGIC LIPSTICK NI?

💄Gincu pelembap bibir berkolagen.
💄Merawat bibir yg kering dan merekah
💄Merawat bibir yg hitam n kusam akibat merokok atau faktor keturunan
💄Mengelakkan bibir dari pecah2 dan berdarah
💄Menyerlahkan seri wajah
💄Mesra solat dan mesra wudhuk
💄Haruman yummy sgt,should try
💄Tahan lama 
💄Membuatkan bibir sentiasa lembap dan sihat
💄Natural tanpa plumbum dan bahan kimia berbahaya


Jom dapatkan dengan harga PROMOSI..













DD MOIST CAKE RM39.00
MINERAL LOOSE POWDER RM29.90
Menjadi pilihan saya kerana mudah dan cepat dipakai.tahan lama.mesra wuduk dan muka Glowing je..😍
Nk lagi WOW..gabungkan dgn flawless mineral powder wajah akan lebih flawless dan licin😘
👉 Kod Tone Dd Moist Cake Nurraysa
👩Light -kulit cerah ala/cerah putih kuning Fathia Latiff
💁Medium-kulit sederhana cerah/cerah pink ala naelofar
👧Dark -kulit sederhana gelap/hitam manis/sawo matang ala dayang nurfaezah
Anda boleh pilih nak kod ape ikut jenis tona kulit anda






DD MOIST CAKE - 3 IN 1 (POWDER+CONCEALER+FOUNDATION)
DD = BB + CC

😘BERMUTU TINGGI TANPA SILIKON
😘 Menjadikan KULIT WAJAH GEBU + GLOWING + FLAWLESS
😘Melembapkan kulit
😘Membantu menutup kesan parut jerawat sambil MERAWAT
😘Tanpa perlu lagi memakai foundation
😘Mempunyai SPF 50+++
😘Mesra Solat

Cantik tak???
Nak glowing...dap dap je ddmc :)




MINERAL LOOSE POWDER RM29.90
FUNGSI LOOSE POWDER NURRAYSA - 
♥mempunyai spf15
♥loose powder digunakan untuk setkan foundation atau concealer untuk tahan lebih lama..
♥loose powder selalunya akan nampak neutral bila di apply..dan hanya perlu gunakan sedikit sahaja..tetapi kalau nak lebih coverage boleh digunakan lebih sedikit..walaupun pakai banyak..♥loose powder akan rasa ringan di muka.
♥texture loose powder lebih halus dari powder2 yang lain..
loose powder boleh buatkan

kulit kita nampak matte dan ianya menyerap segala minyak di muka..
💜 kulit kelihatan gebu

★>>kulit yang sesuai dengan loose powder?

♥loose powder fungsinya sendiri untuk membuatkan kulit nampak matte dan ianya menyerap minyak di muka..jadi untuk kulit berminyak sangat2lah digalakkan untuk menggunakan loose powder ni

♥untuk kulit kering..tak sesuai sebab bila apply loose powder..kulit akan jadi kering dan merekah

*tips selepas pakai sabun, pkai dd glowing moist cake dan loose powder untuk nampak lebih berseri.









LONG LASH MASCARA





SHINING MINERAL BLUSHER RM19.90





MAKE UP REMOVER SPRAY
HARGA PENGENALAN RM29.90




VIDEO TUTORIAL SET MEKAP>> CANTIK GLOWING !!

video


No comments:

Jom Follow Fb !