Friday, 24 February 2017

ROMPER BAJU MELAYU COTTON 2017

TERBARU! Baju Melayu Baby Romper Cotton Tshirt  
(**PERCUMA CETAK NAMA ANAK)

Dibuka Tempahan Sahaja : 

Clossing Date: 3 Mac 2017. 

ETA: Jangkaan Siap 20 Mac 2017

Harga : RM49 sahaja!

Tidak termasuk pos.

Pertanyaan:
whatsapp / telegram: 013-4548049

- Sesuai untuk bayi baru lahir sehingga berumur 24 bulan
- material: cotton tshirt

Brand: MBKIDZ
- Assorted Color:
1. apple green + yellow
2. white + black
3. fushia + black
4. Yellow + black
5. orange + black
6. Turqoise + white
7. royal blue + white
8. black + white
9. dark purple + white
10. red + white
11. emerald + white


Saiz:
newborn
S ( 3-6m)
M (6-12m)
L (12-18m)
XL (18-24m)


Boleh buat pilihan :

A. tanpa nama

B. Cetak nama anak maximum 10 huruf sahaja.


Nota: Tempahan dibuka bergantung kepada stok baju melayu romper selagi masih ada. Jangan tunggu tarikh tutup tempah sekarang ya! ;)














Thursday, 23 February 2017

NURRAYSA CNY SALE !


BERITA BAIK ! CNY SALE DILANJUTKAN HINGGA 28 FEB

21 JANUARI - 7 FEBRUARI 28 FEBRUARI


HARGA TSUNAMI MELANDA 📢 📢 📢

Kini kami menawarkan pelbagai pilihan set yang menjadi permintaan ramai.

Pilihan di tangan anda.Jangan lepaskan harga kebaboom 💣💣

Whatsapp sepantas kilat 013 454 8049

FB PAGE : https://www.facebook.com/farishahfashionpage

(SELAGI STOK MASIH ADA)














DD MOIST CAKE (DDMC)

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE

🌸Menjadikan kulit gebu seawal 5 saat
🌸Melembabkan kulit
🌸Menutup cela
🌸Menutup tanda-tanda penuaan
🌸Mesra wudhuk
🌸Tanpa Silicon
🌸Mengandungi SPF 50++
🌸Kelihatan natural, tidak berminyak
🌸(water based) dan ringan
🌸Tahan lebih kurang 2 bulan
🌸Free sponge, berat hanya 12gm, berbentuk bulat, dan dilengkapi cermin

❤Biasa kita dengar BB cream je kan tapi bedak Nurraysa ni jenis DD cream tau. 3 in 1 😱😱
Ape yang 3 in 1 tuh ?
Haa~ Nehh dia👇👇Gabungan dari

✔Foundation
✔Concealer
✔Powder

Bahan² pulak berkhasiat tinggi
🌸air zamzam
💐minyak zaitun
🌷aloe vera
🍏apple steam cell grad A
🌾collagen
🌱titanium dioxide
🌺cocos nucifera

Kod Tone Glowing DD Moist Cake Nurraysa
✔Light - kulit cerah / cerah putih kuning
✔Medium - kulit sederhana cerah / cerah pink
✔Dark - kulit sederhana gelap / hitam manis / sawo matang



**Promosi RM39.00


Pos RM8 sem/ RM11 ss


Berminat Pm/Wassap 013 4548049





















Tertipu betullah dengan bedak DD GLOWING MOIST CAKE ni..

Bila dikatakan bedak automatik fikir..
Bedak yang macam dekat pasar malam..
Dekat giant tesco tu..
Coklat berhabuk-habuk..

Rupa-rupanya..lembut je..waterbase..
Macam foundation..
Pakai muka jadi lembap..glowing..
Tak surnburn!!!
Lagi-lagi musim panas ni..

Tak rugi beli..
Harga dah la berpatutan..
Best sangat..
Rugi tak cuba...
Nak cuba..???

📱0134548049 whatsapp

Wednesday, 22 February 2017

BARU ! PERFUME JAPANESE SWEET CHERRY

BAGAI BERADA DITAMAN SAKURA

Pejamkan mata...😚😚😚
Alamilah aroma mewah dan eklusif seperti berada ditaman yang penuh dengan rimbunan sakura...
Aroma menenangkan jiwa... 💆🏼💆🏼‍♂
.
Pasti memikat jiwa si pemakai...
Bau dengan rona yang lembut dan bersahaja menjadikan si pemakai lebih berkeyakinan... 
Ditambah dengan design botol yang eklusif membangkitkan gaya yang elegent. 💃🏻💃🏻💃🏻
.
Kini NURRAYSA BEAUTY membawa anda pengalaman berada di taman sakura dalam sebotol PERFUME JAPANESE SWEET CHERRY ...
Tak perlu berbelanja beribu ringgit untuk ke Jepun.
Harga asal RM99.90 sm dan RM101.90 ss.

Tapi tunggu dulu 😍😍😍😘😘😘
Promosi istimewa dari NURRAYSA untuk customers tersayang 😘😘😘

👉🏻Hanya perlu bayar RM 39.90 sahaja anda mampu berada ditaman sakura setiap hari..


CIRI-CIRI: 
- Tahan sehingga 8jam
- Boleh dibawa solat
- Bau manis yang menyegarkan
- Sesuai untuk lelaki dan wanita
- Saiz poket dan senang dibawa kemana mana
- Tampil feminine, anggun dan berkeyakinan.

Didatangkn dalam size poket
Senang nak bawa kemana2.. 😘😘😘


Kenapa perlu berfikir lagi jika anda boleh berjimat dengan produk kami 🤗
Jom dapatkan sekarang dengan harga pengenalan!



WHATSAPP 013-4548049















Jom Follow Fb !